Sajtómegjelenések

Prominent Bútor a Való Világban is RTL Klub reklám
RTL Klub - Való Világ Konyha RTL Klub cikk

GOOGLE +1:

   vv4_logo_OFFICIAL_RGB_symbol

Created by: FIRSTNETSOL.HU

Reno Home

Tudta-e, hogy a Való Villa konyhájában
egy mini vízerőmű működik?

RTLKlub.hu - 2011. február 1., kedd

2010 novemberében kinyitotta kapuit a ValóVilág 4 Villája és ezzel kezdetét vette Magyarország legnépszerűbb valóságshowja.

A műsor sikere ma már a televíziós és az online platformon is megkérdőjelezhetetlen. A reality mind koncepciójában, mind pedig külsőségeiben, a Villa berendezését tekintve, a mai trendekhez igazodik, melyekhez az RTL igyekezett a legmegfelelőbb partnereket megtalálni.

A Villa konyhájának berendezését biztosító Prominent Bútor Stúdió tulajdonosát, Kristin Ferencet kérdeztük.

Milyen munkáitokat emelnéd ki a közelmúltból? Mire vagy leginkább büszke?

Mivel egyedi bútorgyártással, lakberendezéssel foglalkozunk, mondhatom azt, hogy minden munkánk más és más, mindegyiknek története van. Minden munkánkról órákat tudnék mesélni, mint a saját gyermekeimről. Tehát kivétel nélkül minden munkánkra büszkék vagyunk, de ami a legfontosabb, hogy vevőink is.
Ezen túl természetesen most az egyik legfrissebb büszkeségünk a Való Villa konyhájának berendezése.

Miért döntöttetek úgy, hogy együttműködtök a RTL Klub 6 év után újraindított
valóságshow-jában?

A konyhabútor egy lakásban szinte a legfontosabb helyszín. Nagyon sok időt töltünk benne. Vagyis várható volt, hogy sok történésnek lesz színtere, a ValóVilág Villában is. Emellett az előző ValóVilág műsorok sikerét és nézettségét figyelembe véve egyértelmű volt döntésünk. Ott kell lennünk!

Mi volt az alapkoncepció a Villa konyhájának berendezésekor?

A koncepció az volt, hogy egyrészt tökéletesen megfeleljen funkcionalitásban és a nagyobb létszám igényeinek is. Egyben ideális helyszíne legyen beszélgetéseknek, történéseknek. Másrészt a legújabb trendeknek is megfeleljen. Ennek megfelelően a bútor magas fényű felületeket kapott, az ajtók és fiókok fogantyú nélkül, nyomásra működnek, illetve a hangulatvilágítások szintén szerves részét képezik a bútornak. Így a lábazatba rejtett világítást és a kamraszekrényben nyitásra felkapcsolódó ledsort sem hagyhattuk ki.

Igaz, hogy egy mini vízerőmű működik a konyhában?

A konyha egyik leglátványosabb eleme az a Blanco csaptelep, amely a víz hőfokától függően különböző színekben megvilágítja a vizet. Érdekessége még, hogy nem kell neki külön áramforrás, az átfolyó vízből nyeri az áramot, vagyis igen, mondhatjuk, hogy egy mini vízerőműként működik.

Végezetül mit tanácsolsz egy jelenleg lakás felújítás előtt állónak, vagy olyasvalakinek, aki szeretné lecserélni konyhabútorát?

Azt, hogy ne vegyen bútort... :)

 

Vissza a Termékeinkhez
 
SEO by Artio